Ha rendszeresen iszom valakinek a vérét ( napi 2x) és ő is az enyémet, annak hosszútávon milyen hatásai lehetnek a szervezetemre?
Figyelt kérdés
Ha esetleg van valaki akinek még lenne kedve ehhez, írjon üzit!2017. febr. 1. 17:53
11/16 anonim válasza:
Vigyázzatok vele, a májatokat tönkreteszi, ha túl magas lesz a véretek vastartalma, ami így könnyen előfordulhat. Állítólag rendszeres vérfogyasztás mellett (mintha csak ebből állna a táplálkozásotok) egy hét alatt meg is halhatnátok, szóval óvatosan.
(százmillió éve olvastam erről, aztán ki tudja, mi igaz, mi nem)
12/16 anonim válasza:
A túl sok vér egy haemochromatosis nevű májbetegséghez vezethet.
13/16 anonim válasza:
Nos, én inkább a vészes vérszegénység kialakulásától tartanék, bár ez attól függ, mennyit csapoltok. A véradásnál pl. 4.5 dl-t vesznek le, és 56 napig nem ismételhető, mert annyi idő kell, hogy a csontvelő visszatermelje az elvesztett vér-alkotóelemeket. Szóval, számoljátok ki!
A vérben valóban sok a vas, és nagy része fel is szívódik az emésztőrendszerből, de ne feledjük a fehérvérsejteket, és a lymphocytákat sem.
14/16 hrics válasza:
Nagy mennyiséget ne, és az se árt, hogy ha azonos a vércsoportotok.
15/16 anonim válasza:
A vért azt kihányja az ember. Akár a gyomor vérzik, akár az orrból kerül a gyomorba vér, vagy fogászati műtét alkalmával.
16/16 anonim válasza:
Én szivesen vállanám ha valai megsebzne és harapná,szivná a véremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!