Nyers kolbászhúsból (húsboltban vettük) csináltunk kolbászt, ettem belőle készítés közben, mennyi esély van rá, hogy férges leszek tőle? És mik a tünetei?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 18:04
1/2 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy bármi bajod lesz tőle, a hentesek húsát (elvileg) hatósági állatorvos ellenőrzi. Amúgy házi disznóvágásnál is simán beleesznek, ritka az ebből származó betegség már. Ne aggódj emiatt.
A férgesség tünetei pedig általában a fogyás, enyhe hasmenés, hasfájás, vérszegénység. De az esetek zömében még az is tünetmentes...
2/2 gömbicica válasza:
A fasirtot is kostolgatni szoktam. Igaz jol atkostolgatok aztan kikopom, es picit kioblitem vizzel a szamat.
Szerintem semmi bajod nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!