Van köztetek olyan akinek kiderült az étkezési zavara?
Az az igazság, hogy itthon kiderült, hogy már másfél éve étkezési zavarokkal küzdök (bulimia)
Fogalmam sincs mit csináljak. Folyamatosan figyelnek ellenőrizgetnek és eddig is szörnyű volt az evés de így még kínosabb lett. Kérlek akinek volt már hasonló megírná, hogy lett ennek vége? Mit csinált?
Tanácstalan vagyok... Előre is nagyon köszönöm! 17/L
Kiderült, de mivel bs.ztunk családterápiára menni, semmi sem változott. Ök figyelték a klotyot, én meg hánytam a szobámban, mikor senki nem volt a környéken.
Ennek már három éve, és már a barátomnál lakok, de néha még itt is elöfordul... kellemetlen, de legalább nem napi tizszer hányok, hanem mondjuk kétheti egyszer.
Hármas vagyok, SOHA nem fognak bizni benned. Akárhányszor elmész modoba még x idö után is, ugy fognak rád nézni, hogy tudják, hogy hánytál (ha nem, akkor is).
Pláne, ha várandos leszel és nem mondod el még, akkor megkapod a lesajnálo pillantásokat, a férjed pedig a "miota hánytatja magát ismét"?-kérdést, amire nem tudtok mit felelni, mert a baba még titok pl. Igy jön a sugdolozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!