Ha egézségesebben táplálkoznék, nagyobb esély lenne arra hogy magasabbra nőljek!? . ^. ^''
Figyelt kérdés
És(sel nem kezdünk mondatot xĐ) 13 évesem valaki nem eszik szinte sosem levest, azt nem túl előnyős a magasság szempontjából sem , ugye? . vagy lehet hogy most ez egy idióta kérdés volt , de mostanában nagyon a magassággommal vagyok elfoglalva , elég alacsony vagyok ... ^.^''2010. máj. 5. 14:33
1/5 anonim válasza:
NEM!
Lefest meg csak fogyatékosok esznek!
2/5 A kérdező kommentje:
komoly vagy -.-''
2010. máj. 6. 14:54
3/5 anonim válasza:
Ez hülyeség:) már bocs,de ez az anyukák,apukák ilyesztegetése,hogy nem nölsz meg ,ha nem eszel ezt meg ezt meg,pl. velem a gombát akarták megetetni, dobtam ki a kutyának:) 13 évesen én is ilyen 145-150 cm voltam, de bekerültem 9. be 15-16 évesen és lám 178cm vagyok!A volt osztálytársaimnál 2x akkora:D Szóval ne aggódj,majd megnyúlasz!
4/5 anonim válasza:
150 éves vagyok és 152 centi. Naponta 3x eszek gyümölcsöt, majdnem mindennap levest, gyakran zöldséget és sohasem cukros üdítőt. Szerinted ez étkezés kérdése? GENETIKA.
Ha úszol, nyújt a gerinceden. tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!