Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Írnátok nagyon durván hizlaló...

Írnátok nagyon durván hizlaló ételeket?

Figyelt kérdés

Fel kellene szednem kb. 10kg-t, és ehhez kérném a segítségetek, mégpedig, hogy írnátok olyan ételeket/menüsorokat amelyek a legjobban hizlalnak?

Köszönöm szépen a segítséget.

2017. jan. 13. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De miért kell felszedned 10 kg? :O egyébként a tészták nagyon tudnak hízlalni meg zsíros pörköltes ételek,édességek,kenyér
2017. jan. 13. 10:03
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Siman ehetsz barmit, de azert vacsira dobjal be ketto meretes husimado pizzat, es oblitsd le 4-5 sorrel. Fel ev alatt 40 kilo. A masik modszerem az volt, hogy egyel sokat. Igaz en tobbszor etkeztem mint egy hobbit, es alkalmakkent tobbet mint harom troll, de egy honap alatt felszedtem 20 kilot. Az elso reggeli tojas szalonnaval kenyerrel sajttal es sok tejjel, masodik az csak suti, meg gyumolcs, a harmadik meg tenyleg csak nehany szendvics. Ebedre altalaban pizza, hamburger, hot dog, stb, utana spagetti, hus krumplival, bab hussal, deszertnek egy 20 deka sajt, majd nehany muffin kolaval, vagy narancslevel. Masodik ebednek csak spagetti, de dupla adagos. Kesobb unalombol megint lehet enni nehany szendvicset. Vacsi elott egy kis keksz, vacsira kb ugyan az, mint ebedre, csak utana meg leguritasz 5-6 sort. Hetvegente lehet tobbet inni, ilyenkor akar egy lada sort is meg lehet inni, es amikor az ember reszegen hazaerkezik, akkor meg kieszi a hutot.
2017. jan. 13. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Meg annyit, hogy a 20 kilo egy honap alatt, az naponkenti tobb kilometernyi futassal es aktiv testmozgassal jott ossze.
2017. jan. 13. 10:07
 4/11 A kérdező kommentje:

#1 azért kell az a 10kg, mert 20 éves vagyok és 60kg :/

Es azért kérdeztem ezeket a nagyon hizlaló ételeket, mert nem tudok egyszerre sokat enni, inkább eszek többször egy nap, de keveset (egy pizzát se tudok megenni egyszerre). Ezert kellenek a hizlaló ételek, hogy amikor eszek akkor egyek olyat amitől föl tudok szedni pár kilót!

2017. jan. 13. 10:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Az is baj szerintem, hogy nem nagyon csipem a kenyeret, ezert azt például keveset is eszek.
2017. jan. 13. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
1 es vagyok! Oké ezt értem,nyílván nem ismerlek de lehet hogy nem is tudsz hízni ha olyan a testalkatod! Nekem van pár ilyen ismerősöm aki sovány alkatú és ehet bármennyit akkor sem hízik :/
2017. jan. 13. 12:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Lehet amúgy én is ilyen vagyok, mert folyton eszek mindenfélét (édességeket, chipset, szóval minden ilyet amitől mások agyonhíznak) de mégse hízok egy dekát se..

Csak az zavar, hogy a családom folyton b*sztat, hogy milyen sovány vagyok..

2017. jan. 13. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Tojd le a családot. Ilyen alkat vagy, akkor ilyen alkat vagy. Ha normálisan, egészséges ételeket eszel, akkor a testednek ez a természetes állapota, így érzi jól magát. Felesleges megerőszakolni, hacsak nincsenek testépítési céljaid. Zsírt felszedni teljesen felesleges és nem túl egészséges. Ha téged is zavar az alkatod, akkor irány az edzőterem, és állíts össze egy tömegnövelő étrendet. Ez a te esetedben nagyrészt irtózatos mennyiségű szénhidrátból áll, amit a sablon étrendek gabonából szoktak bevinni, de én a nagyobb részét inkább gyümölcsökből fogyasztanám.
2017. jan. 13. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Fiú vagy? Milyen magas vagy?

Az nem baj, ha nem eszel sok kenyeret. Úgy tűnik, a nasik sem válnak be. Akkor marad a több hús, tojás, tejtermék, zöldség, gyümölcs, rizs, krumpli. Elvileg attól lehet jobban hízni, ha az ember a szénhidrátdús ételeket zsírral és/vagy fehérjével kombinálja. Tehát durván hizlaló lehet mondjuk egy adag rántott hús sült krumplival, vagy bolognai spagetti, vagy húsos-sajtos pizza. De javaslom, hogy egyél hozzájuk egy adag zöldséget is, ne tedd tönkre az emésztésedet.

Ha tényleg betegesen sovány vagy (ezt nem tudom, lehet, hogy csak kevés rajtad az izom, vagy nagyon alacsony vagy), elképzelhető, hogy nagyon kevés a hasznos tápanyag az étrendedben, vagy valamilyen fehérjére érzékeny vagy, emiatt kevésbé hatékony nálad a tápanyagfelszívódás.

2017. jan. 14. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A sós földimogyoró nagyon hízlal! Egy nagy marék majdnem 600 kcal.
2017. jan. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!