Írnátok nagyon durván hizlaló ételeket?
Fel kellene szednem kb. 10kg-t, és ehhez kérném a segítségetek, mégpedig, hogy írnátok olyan ételeket/menüsorokat amelyek a legjobban hizlalnak?
Köszönöm szépen a segítséget.
#1 azért kell az a 10kg, mert 20 éves vagyok és 60kg :/
Es azért kérdeztem ezeket a nagyon hizlaló ételeket, mert nem tudok egyszerre sokat enni, inkább eszek többször egy nap, de keveset (egy pizzát se tudok megenni egyszerre). Ezert kellenek a hizlaló ételek, hogy amikor eszek akkor egyek olyat amitől föl tudok szedni pár kilót!
Lehet amúgy én is ilyen vagyok, mert folyton eszek mindenfélét (édességeket, chipset, szóval minden ilyet amitől mások agyonhíznak) de mégse hízok egy dekát se..
Csak az zavar, hogy a családom folyton b*sztat, hogy milyen sovány vagyok..
Fiú vagy? Milyen magas vagy?
Az nem baj, ha nem eszel sok kenyeret. Úgy tűnik, a nasik sem válnak be. Akkor marad a több hús, tojás, tejtermék, zöldség, gyümölcs, rizs, krumpli. Elvileg attól lehet jobban hízni, ha az ember a szénhidrátdús ételeket zsírral és/vagy fehérjével kombinálja. Tehát durván hizlaló lehet mondjuk egy adag rántott hús sült krumplival, vagy bolognai spagetti, vagy húsos-sajtos pizza. De javaslom, hogy egyél hozzájuk egy adag zöldséget is, ne tedd tönkre az emésztésedet.
Ha tényleg betegesen sovány vagy (ezt nem tudom, lehet, hogy csak kevés rajtad az izom, vagy nagyon alacsony vagy), elképzelhető, hogy nagyon kevés a hasznos tápanyag az étrendedben, vagy valamilyen fehérjére érzékeny vagy, emiatt kevésbé hatékony nálad a tápanyagfelszívódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!