Hónapok óta étvágytalan vagyok, az orvos azt mondja, hogy ez normális. AKkor most hogyan?
Juliusban kezdödött. De lehet hogy már májusban. A hajam több mint fele a nyáron kihullot... rengeteget fáj a fejem föleg ha keveset eszem. Gyomrom is rengeteget ég. Amikor elöször mondtam a dokinak azt mondta, hogy ez normális, meghoyg nekem nem árt. Max 10 kg felesleg van rajtam de erösitek szóval a nagyja már izommá alakul. Már érezhetőek a bordáim meg a medencém ott csípőnél. Ma ortopédiára kellett beutalo, megemlítettem a gyomorégést de szart rá. Akkor most mi legyen? Egy kiflit fél óra mire elnyammogok, és már volt hogy énekkar fellepés elött 3szor könyörgött a tanár hogy egyek (akkor pont tudtam) és már egy-két tanár is tudja, és zavar az egész. Feltünt nagyszüleimnek szüleimnek pár baratomnak tanáromnak... de mind pozitiv dolognak fogják fel meg azt hiszik hogy direkt "nem eszem annyit mert adok magamra".
Ilyenkor mit kene tennem?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!