159-160 cm-hez mennyi a normál testsúly?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok ,és eléggé meghíztam.159 cm magas vagyok és 53kg.Most fogom elkezdeni a diétát és az edzést,de előtte szeretném tudni,hogy a magasságomhoz mi a megfelelő/egészséges testsúly.2017. jan. 2. 17:48
1/5 anonim válasza:
53 kg-al teljesen normális és egészséges a súlyod.
Nincs szükséged fogyásra, tehát fogyókúrára és diétára sem.
Annyit tehetsz, hogy nem fogyasztasz sok szénhidrátot és cukort, csak mértékkel, ezzel megtartod a súlyod. De nem kell fogynod!
2/5 anonim válasza:
Ezeket az értékeket eszedbe se jusson elrontani. Egyél rendesen, mozogj sokat, és tartsd a súlyodat. Vagy te kimondottan szenvedni akarsz, mert a nők, lányok között ez a menő?
3/5 anonim válasza:
Tökéletes testsúly, ezen semmit nem kell változtatni.
4/5 anonim válasza:
Simán lehet jó a testsúlyod, bár mivel bizonyára nem vagy valami izmos, lehet pár kiló felesleged is. Ezt így vakon nem lehet megítélni.
Egy jó étrend mindig, mindenkinek jó, edzeni is, az OK.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. jan. 3. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!