Valakinek valamiféle tapasztalata van már a chia magról?
Figyelt kérdés
Anyumnak vásárolnék próba gyanánt a magas koleszterinszintje csökkentése érdekében.2016. dec. 30. 13:26
11/16 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazad van, kedves utolsó válaszoló.
2017. jan. 25. 18:33
12/16 anonim válasza:
A legjobban csökkenti a koleszterin szintet a kaportabletta. Napi 5 db-ot kell belőle megenni. Gránátalmalé 100 %-os van 1300 Ft-ért is minőségi. A rákolaj is csökkenti a koleszterin szintet. Proaktív margarint is vehetsz.
13/16 A kérdező kommentje:
A kaportablettára azt írja, hogy inkább a vércukorszintet normalizálja. A rákolajat inkább hanyagolnám, elég drága, viszont a margarin és a gránátalmalé nem rossz ötlet. Próbáltad már a gránátalmalevet amúgy?
2017. febr. 9. 18:52
14/16 anonim válasza:
Kár, hogy a kaportablettát kihúztad a lehetséges koleszterincsökkentők közül, mert a leghatásosabb. Még ami igazán bevállt, az az Omacor kapszula. Nekem örökletesen magas a koleszterin szintem, és már egy csomó mindent kipróbáltam. A rostok is csökkentik a koleszterint. Ha mondjuk csak 7-ről kell levinni a szintet, akkor simán ezekkel és diétával meg lehet csinálni.
15/16 anonim válasza:
Szia! En 35 vagyok es egyszeruen imadom akar tizoraira,akar reggelire. En kicsi tejjel eszem hagyom hogy megduzzadjon es ugy nagyon finomat!! Csak ajanlani tudom!
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! A hozzászólásod a chia maggal kapcsolatban írtad? Utolsó előtti válaszolótól pedig azt kérdezném, utánajártam, nem tudom, de szinte mindenhol azt látom, hogy a kaportabletta vércukorszintet normalizálja. A másik kapszuláról még nem hallottam, azt sima gyógyszertárban is be lehet szerezni?
2017. febr. 24. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!