Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szép és boldog karácsonyt. Ha...

Szép és boldog karácsonyt. Ha már túl vagytok rajta, ki tud egy heti TEJ-NULLÁS komplett étrendet? Nem boldogulok vele!

Figyelt kérdés

#TEJNULLA
2016. dec. 24. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Tej-nullas???? Laktozmentesre gondolsz?
2016. dec. 24. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Rákerestem s tényleg van ilyen, nahát.

Mi ebben a nehéz? Nem eszel tejterméket és kész. Én szinte kizárólag alapanyagokat veszek, s azokban általában nincs tej (ha van, az tudatos döntés részemről). A kivételes eseteket kivéve minden ételem tejmentes, ha egyszer az alapanyagokban nincs tej... Egyszerű nagyon, persze magam készítem az ételeimet, de sok finom egyszerű étel van :)

Bizonyára kismillió készebb étel is van, ami tejmentes, de ezekhez nem értek, mivel nekem sokkal megszorítóbb az étrendem, muszáj alapanyagokat vennem, amikből én főzök. S még nekem is könnyű.

2016. dec. 25. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés roppant nehéz. Abszolút tejmentes étkezést kell tartanom. Számtalan dologra nem írják rá, hogy valamennyi kis tejport, tejsavót, írót stb. tartalmaz. A legkevesebbtől is jönnek a tünetek. Ezét kértem reggeli, ebéd, vacsora tippet, mert nem tudok még tejtiszta alapanyagot sem vásárolni.
2016. dec. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!