Mi a tapasztalat a Spirulina por (zöld alga) hatékonyságáról?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 20:37
1/2 anonim válasza:
Jól erősíti az immunrendszert. Tapasztalatok (nem csak az enyém) szerint a vérnyomást remekül szabályozza. Ismerek olyat aki egész télen ezt szedte, még csak náthás sem volt, nem mellékesen pedig le kellett csökkenteni a vérnyomáscsökkentő gyógyszerének adagját mert nem volt rá már olyan szükség. Szédült és kiderült túl alacsony a vérnyomása, ezért csökkentették le. De ezt mindig az orvosnak kell eldönteni! Még annyit hogy arra érzékenyeknél okozhat először enyhe hasmenést, de hozzá lehet szokni. Összességében véve nagyon jó hatású.
2/2 anonim válasza:
Azt írják a google-n, hogy a zöld algaital méregtelenít és megtisztítja a szervezetet a nehéz fémektől. Vettem egy litert és folyamtosan kezdtem reggelente éh-gyomorra egy stampedli mennyiséget inni, de az 5. alkalom után háromnapos hasmenés jött elő, amit főtt krumpli levével, illetve krumplis-sárgarépás péppel szüntettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!