Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A barátnőm hetek óta hol...

A barátnőm hetek óta hol eszik, hol nem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha eszik is, csak pár falatot, ami kizárt, hogy elég neki.Egy helyen dolgozunk,ezen a héten még egyszer sem volt ebédelni.Ő csak annyit mond, hogy nem éhes, nincs étvágya. Biztosan nem fogyni akar, mert vékony,és nem is hajlamos a hízásra.

2016. nov. 9. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem tudja távdiagnosztikával megmondani. Ha neki magának nincs semmi ötlete rá, akkor ki kellene vizsgálni, pár napig még előfordulhat, hogy nincs étvágy s nincs belőle baj, de hetekig koplalni az, ugye, nagy baj...
2016. nov. 9. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Még egy gondolat. Enni kell, az még nem kifogás, hogy nem éhes és nincs étvágya. Én akkor is eszem, ha ez a helyzet, mert nem akarom éheztetni a testem. Persze van, aki így nem tud, de akkor menjen orvoshoz.
2016. nov. 9. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Előző, ja így lehet jól elhízni.

Elég akkor enni, ha éhes. Más kérdés, hogy ő valószínűleg az is, csak letagadja.

2016. nov. 9. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy vékony és nem is hajlamos a hízásra.Eddig evett rendesen,(de egészségesen),és nincs elhízva. Tehát nem ezért van mert minek koplalna ha nem hízik? És inelligensebb attól,hogy azt higgye a koplalás a megoldás a hízásra.
2016. nov. 9. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam pont így kezdődött az anorexia. Normál súlyon, de már "nem voltam éhes", meg csipegettem... lementem 39 kilóra végül.
2016. nov. 10. 06:47
 6/7 anonim ***** válasza:

#3: Ez nem igaz. Van, aki SOHA nem éhes. Nem eszik egy napig, nem eszik két napig, nem eszik 3 napig. Jó esetben akkor eszébe jut, hogy talán mégis kéne tápanyag, hiába nem éhes kicsit sem. Szerinted haljon éhen? Oké, ez extrém dolog, de sokan nagyon nehezen éheznek meg. S van, aki állítja, hogy nem éhes, sőt kipukkad... 500 kcal mellett. Igenis enni kell. A kérdező barátnője koplal, neki muszáj többet enni.

Elhízni az fog, aki többletben eszik, nem az, aki eszik, ha nem éhes. Az éhség esetén evés csak normál éhségérzetnél működik, akkor sem mindig, mert van, aki megéhezik napi egyszer, jóllakik pár falattal és ennyi. Ez pedig súlyos problémákat okoz, hisz a test nem jut tápanyaghoz, bontja magát, majd elpusztul.

2016. nov. 10. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nálam a lelki nyűglődés és a stressz jön le így. Vékony vagyok, nagyon nem kéne fogynom, de egyszerűen időnként képtelen vagyok enni. Mert kb olyan, mintha papírt erőszakolnék le a torkomon.

Nekem erre annyit mondtak, hogy amíg a létfenntartáshoz szükséges minimum megvan, addig nem gond - persze nem is jó. És azért komolyabb bajig nem is jut el az ember, a tudatalatti úgyis győz.

2016. nov. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!