Lactiv plus probiotikumra azt mondta a gyógyszertáros, hogy cukros vízbe kell rakni, hagyni kis ideig, hogy szaporodjanak, ez mennyire valós felhasználási javaslat?
sajnos nem feltétlenül lehet elfogadni amit mondanak. Par hete en is igy jártam, fiatal gyógyszertáros hölgy mondta, hogy a gyógyszert mindenképp hűtőben kell tartani. Mondtam neki hogy utazok, legalább 5 óráig nem fog menni. Közölte, hogy oldjam meg, mert annyi idő alatt megromlik...
Hazaértem, atturtam a netet angolul németül mindegyhogy, senki még csak hasonlót se irt... saját tájékoztatója is csak annyit, hogy 30 fok alatt tarolando, az meg ugye nem a hűtő hőmérséklete..
Nem szeretnék gonosz lenni, de mostmár kerülöm azokat a helyeket ahol 20 éves, műkörmös "gyógyszertárosok" nyomkodják a mobilulat miközben ott állok. :(
Köszönöm a válaszokat.
Na igen...én is szívesebben megyek olyan gyógyszertárba, ahol idősebb hölgy/férfi van. Csak több az ismerete, tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!