Bevisszem a napi kalória szükségleltet, de csak hete egyszer tudok elmenni nagy wc-re. Ez mért van?
Figyelt kérdés
Amúgy régebben sokkat fogyókuráztam volt, hogy koplaltam és hát gondolom ez a gyomromat kíkészítette.2010. ápr. 27. 16:38
1/9 anonim válasza:
Mennyi a napői kaloria szuksegleted? es mivel viszed be? nem mindegy
2/9 anonim válasza:
ha eszel vajas kenyeret felvágottal sajttal majonézzel vagy nemtom mivel eszed, akkor szeletelj rá még csemeg uborkát, tudod a befőttes üvegeset.
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon keveset iszol vagy sokat ülsz, ez mindkettő bélrenyheséget okoz.
4/9 A kérdező kommentje:
hát délelőtt megeszek 3vajas kiflit szalámival, akk ebédre mindig főtt kaját és vacsira zöldséget gyümölcsöt. napi fél liter zöld teát megiszok és még másfél liter vizet. szénsavas italt már több hónapja nem iszok, se gyümölcsleveket boltit. tejet azt minden nap egy csészét.
2010. ápr. 27. 19:30
5/9 A kérdező kommentje:
Am még suliba járok ott meg van heti 3 tesi óra és itthon minden délután edzek 40percet, Rubint Rékás tornára.
2010. ápr. 27. 19:31
6/9 anonim válasza:
Nem tom hogy csinalod meg hova fer el benned ha reggelente 3 szendvicset nyomsz ebedre fott kajat meg vacsorara gyumolcsot es 123kg vagyok de nem kajalok ien sokat:D es rendbe van az emeszetesem:D
7/9 A kérdező kommentje:
hát én 164 centi 55kiló vagyok és emlékszem volt oan, hogy hashajtót szedtem be hétvégén és nem hajtott meg, csak egésznap görcsöltem, viszont most elakarok menni orvoshoz mer ez nem normális.. csak attól félek, hogy talán lesz vmi végbéltükrözés vagy hasonló :S
2010. ápr. 27. 19:59
8/9 anonim válasza:
Sanszos egy kolonoszkopias vizsgalat ami nem kellemes viszont naon jo eredmenyekben hoz valaszt arra havami gond van a vastagbeleddel ha pld. talalnak egy polipot azt azzal a lendulettel le ki is veszik ugy tudom:D sok szerencset
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hnap úgyis megyek orvoshoz .. majd meglátom,hogy mi lesz.
2010. ápr. 28. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!