14 eves vagyok es 38 kilo 157 magas. Hogyan hizhatnek könnyen?
Hát lássuk csak.. hmm..
Egyél többet? Ha nincs semmilyen betegséged akkor nagyon sokat kell mozogj ahhoz hogy ne hízz. Namármost, a mozgásszegény életmód mindenféle betegségekhez és rosszabb, rövidebb élethez vezet, szóval az elégetett energia csökkentése nem járható út, ott van a másik, egyél többet.
Minden nap dobj be egy tábla Milkát, vagy kettőt, egyél sokat és garantáltan hízni fogsz.
szia ne aggodalmoskodj, ha a közérzeted jó akkor ez a normális testsúlyod...ne izgulj időben meghízol majd:)
ebben a korban nem a túlsúly a jellemző. Én 18 évesen 174 cm magasággal 53 kg voltam, és szép lassan felszedtem pár kilót:(
De kérle ne kezdj Mc-i hízó kurába, egészségtelen, de hízlal.
Ha nagyon zavar a súlyod akkor magasabb szénhidrát (tészta, tészta, tészta), több hús stb. állítólag ha sósat és édeset esszel össze az is tud hízlalni, de fura ízvilág miatt nem tudom:)
#1 vagyok.
Ilyen életkorban tényleg lehet, hogy nincs semmi betegség mögötte. Akkor viszont ne zavarjon: sportolj, akkor megerősödsz, az étvágyad is megjön és nehezebb is leszel.
Később aztán úgyis felszedsz pár kilót... esetleg évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!