Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik azzal aki nem...

Mi történik azzal aki nem szereti a gyümölcsöket, zöldséget?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki nem eszik semmi ilyet, csak csemege uborkát, csemege kukoricát, meg néha salátalevelet. ettől élhet normális életet. Megj: nem voltak speciális, különleges betegségei eddig. 14 éves.
2010. ápr. 23. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ismerek egy ilyen gyereket, ő kb 13 éves, de neki sincs semmi baja, de nagyon el van hízva, mert a csokit-csipszet viszonyt szereti
2010. ápr. 23. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Én sem eszek ilyesmit, és nincs semmi bajom, elhízva sem vagyok, meg semmi. 26/L
2010. ápr. 23. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb hiánybetegség léphet fel. Vegyes táplálkozásra születtünk és nagyon-nagyon fontos a zöldség-gyümölcs, sőt: a legfontosabb.
2010. ápr. 23. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Hajrá még biztassátok is, az h jelenleg nincs semmi bajod, az nem azt jelenti, hogy nem vagy vitamin, ásványi anyag stb hiányos, nem fog későbbiekben kialakulni betegséget ezek következtében, vagy gyenge immunrendszer. Az emésztőrendszer működéséről már nem is beszélve. ... Úgyhogy, hosszútávon érdemes lenne bevezetni az étrendbe, ugyanis ez a "nemszeretemazöldségetgyümölcsöt" hiszti ez az örök mindig csak azt eszik a gyerek amit akar kategória, mellesleg szegényes ismeretekre vall, mert az a világon nincs, hogy legalább 1-t nem szeret mindegyikből.
2010. ápr. 23. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
-et
2010. ápr. 23. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a pár olyan előttem szólóhoz, akik azt írták, hogy semmi. Állítólag régen sem ettek zöldség-gyümölcsöt, sőt, a sokkal nagyobb szegénység, és sok háború miatt éheztek. Mégis a legtöbben fertőző betegségben haltak meg (ami ellen ma már van védőoltás), vagy a háborúban, vagy még ma is élnek.

Most, hogy mindenki a vitaminbevitellel van elfoglalva, a kiirtott fertőző betegségek helyett jönnek a szív-érrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri, immunrendszeri stb. betegségek haláloknak. Ezeket inkább a stresszes, rohanó életvitelnek tudnám be. Tuti lehet csökkenteni egészséges életmóddal az esélyüket, de a lelki egészség, már ha ezt a XXI. században meg lehetne valósítani, testileg is jót tenne, mindennél jobb orvosság lenne.

Régen belém se lehetett diktálni szinte semmilyen zöldfélét, mégsem lett bajom. Semmi. Most, annak ellenére, hogy ugyebár a fentieket vallom, egészségesebben kezdtem táplálkozni; hogy mi lesz a vége, majd meglátjuk.

2010. ápr. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!