Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet ettől valami bajom?

Lehet ettől valami bajom?

Figyelt kérdés
Tegnap vettünk a kutyánknak 1 zacskó pedigree biscrok jutalomfalatot. Megkóstoltam, hogy tudjam mit adok a kutyámnak. Egész finom volt...mint a sima sós keksz. Azóta megettem belőle 6 szemet. Lesz tőle valami bajom?
2010. ápr. 23. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát max meghízol és rászoksz (több benne a tápanyag és egyes kutyatápokban nikotin is van)

De egyébként semmi halálos :)

2010. ápr. 23. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz tőle, de én nem ennék mindenféle dögből összedarált valamit...
2010. ápr. 23. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod. A fiam barátai is megkóstolták, sőt még a konzerv kutyakajába is belekostóltak, mert szerintük tök jó illata van. Nem lett tőle semmi bajuk, de fura egy izlésetek van. :-)
2010. ápr. 23. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

xP

nem lesz semmi bajod

de döglött állatokat bedarálnak,amik betegségekben haltak meg,és egy része belekerül

na nyugi ha most meglenne a multkori videó,hogy hogy daráljákbe,akkor rohannál hányni...

2010. ápr. 23. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Betegségben meghalt állatokat még kutyakajába se tesznek. Talán egy-két elvetemült helyen igen, vagy valami interneten kószáló videóban amivel az állatbarát embereket próbálják idegelni. A pedigree-ben biztosan nincsen.
2010. ápr. 23. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
már bocsi de én ugy tudom hogy az a szabály hogy a kutyakajának emberi fogyasztásra is alkalmasnak kell lennie
2010. ápr. 23. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a kutyakajának, hanem a macskaeledelnek is.
2010. ápr. 23. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
ja igen.igaz
2010. ápr. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!