Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Néha elfelejtek enni, az nagy...

Néha elfelejtek enni, az nagy baj?

Figyelt kérdés

Néha olyan zsúfolt a napom, hogy egyszerűen elfelejtek enni. Ma is reggel 7 óta rohangáltam össze-vissza, délben ettem egy sonkás szendvicset meg egy csokit, aztán este 8-kor, mikor hazaértem 2 almát és ennyi egész nap. Az a furcsa, hogy nem is vagyok éhes egyáltalán. Ráadásul a holnapi napom hasonló lesz. Egyébként igyekszem normálisan enni, de mikor sok dolgom van, annyira fel vagyok pörögve, hogy nincs étvágyam és eszembe se jut enni.

Ez mennyire normális? Ti nem szoktatok így lenni? Nagyon egészségtelen, ha csak havi pár ilyen nap van?

2016. szept. 17. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez velem is igy van. De ez a normalisabb, amikor tulsagosan raerek akkor tobbet eszek mint kellene.

Annyira nem fogsz tudni elfelejteni enni hogy baj legyen belole, ha elegge megehezel a szervezeted "elkuld kajaert" :)

2016. szept. 17. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem szoktam, nincs az az isten, hogy én ne egyek és ne gondoljak az ételre... OK, egyszer volt ilyen, tényleg nagyon elfoglalt voltam s egész nap kb. semmit nem ettem, de este aztán bepótoltam. Ezt furcsállom, hogy hazamész, realizálod, hogy nem ettél s akkor sem eszel. Gondolom, valahogy olyan állapotban van a gyomrod, lelked, valamid, hogy nem kívánod, én azért egészségtudatosságból minimum egy kis fehérjét s nyers zöldséget leküldenék... 2 nap zsinórban pedig nem koplalnék.

Gyerekkoromban volt, hogy 1-1 nap kimaradt, nem tudom, miért, de azok is izoláltak voltak. Több nap koplalás és a szervezet vészhelyzetbe kerül, lelassítja az anyagcserét, ami nem jó, lassabban regenerálódsz, rosszabbul érzed magad...

De tuti van, akinek van valami izgalmas projectje vagy valami s pár napig így él. Valahol megértem, bár én jobban vigyáznék, DE semmiképpen ne legyen rendszeres, ne sokkoljuk a szervezetünket. Ő is vigyáz ránk, mi is vigyázzunk rá.

2016. szept. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!