Lenmagot hogy használjátük hashajtás céljából?
Nwem hinném, hogy meghajtaná az embereket, engem persze, hogy nem, mert engem a világon semmi... Rostos nagyon, de attól még nem lesz hasmenése az embernek, max. segít székrekedésnél, nem teljesen ugyanaz.
A kalóriatöbblet hizlal, nem az ételek. Kalória az van benne rendesen, hisz olajos mag, amiből mindegyik kb. 600 kcal/100g. Fogyáskor nekem szuper, laktatóbb, mint kalóriadús, persze mennyiség kérdése.
Én zöldségételre szórom (sokkal "ételebb" lesz tőle egy lightos kis zöldségétel, amúgyis jót tesz neki. szeretem a lenmagot, csak önmagában nem szokott finom lenni, pl. vannak lendús magkenyerek, azok szerintem pocsékak), magropogóst sütök belőle (más magvakkal, maglisztekkel együtt, ez fontos. dióval pl. szuper, csak kívánja magára a mézet :D), kismillió sós sütimben szerepel...
Sokan csak betolják vízzel, de abban mi az élvezet? Ami étel, az legyen finom is.
Én megőröltem kávédarálón és sutit sütöttem belole, úgy emlékszem oreganot és hasonló fűszereket tettem bele, kissé diós jellegű lett. Viszont még jó hogy a munkahelyemre nem vittem, mert a rokonokat sikerült megfosatni vele.
Nekem persze semmit nem hatott, immunis vagyok egy csomó állítólag hashajto cuccra.
Nem emlékszem, de valamit biztos ittam rá, viszonylag száraz keksz volt.
Arra viszont emlékszem, hogy anyós 1-et evett mielőtt elindult, nem ivott rá semmit és igencsak szednie kellett hazafelé a lábát :-D
Csak az én emesztesem ilyen csiga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!