S. O. S!? Ettől lehet hasmenésem holnapra
-tonhalkrém+kukorica+olíva. Kis gyümis joghurt,
jegeskávé-?
Egy kis ricinussal talán. :D
2016. szept. 7. 20:29
2/11 A kérdező kommentje:
Az nincs, de most eszek még 4 darab libatepertőt+még kávét. :D
már annyira hiányoztak a "hogyan lehetnék beteg" jellegű kérdések. olyan fura, hogy egy ilyen se volt a nyári szünet alatt. vajon miért lehet ez?
inkább tanulj a holnapi dolira. nem túl korrekt hozzáállás elmenekülni és behazudni dolgokat.
bár már az is elég beteg gondolat, hogy beteg akarsz lenni. szóval nem kell kávé, meg miegymás... a mentalitásod már most beteg
2016. szept. 7. 20:37
4/11 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmi doga. Utálom az iskolámat, már ki is néztem egy iskolát ahova át szeretnék iratkozni. Ha hiszed ha nem, dogáknál vagy tanulok annyit, hogy meglegyen a kettes, vagy veszem a fáradtságot, hogy puskát csináljak, vagy egyes.
Most nem azért, mert támogatnám ezt a dolgot, de anyukád csak akkor engedi, ha otthon maradj, ha megnézte a fosásod? :D Mármint, nem elég ha azt mondod fél óra vécén ücsörgés után, hogy kifostad az életed?
2016. szept. 7. 20:45
6/11 A kérdező kommentje:
Nincs anyám (vagy is van de mind1), apámmal élek. Ma is itthon maradtam mert nem akartam menni. 1 szülői igazolásos nap szerintem nem számít lógásnak (annyira), de kettő már igen, még akkor is ha tényleg depressziós, lehangolt, zombisztikus vagyok bent az isiben (9. osztály), apám sem rajongana ha még egy napot hiányoznék, ezért szeretnék hasmenést kapni, hogy ne a szülőiből menjen le és tényleges ok miatt hiányozzak. Annyira szar suli, hogy komolyan, inkább 10 hasmenés mint 1 bent töltött nap, pedig még csak 4 telt el.
7/11 A kérdező kommentje:
Az me a másik, hogy apám nem hülye, csak kopasz, tudja mikor hazudok, és szarul is megy a hazudozás, szóval nem szoktam. :D
mindegy, hogy a doliktól vagy a többiektől rettegsz, a korrekt megoldás az, ha bemész. nem menekülhetsz mindig.
ha ezt a viselkedésmintát betanulod, az életben sosem lesz belőled egészséges felnőtt.
arról nem is beszélve, hogy a suliban a helyed, szept elejétől június közepéig. ha nem most váltottál sulit, tudhattad volna, mi lesz, de ha meg most váltottál, akkor meg 2 nap után mindenkit elítélsz? hogy van ez? sehogy sem jó....
én sem így, sem úgy nem tudom támogatni a lógást. és az én olvasatomban már 1 nap is lógás....
2016. szept. 7. 20:54
9/11 A kérdező kommentje:
Gondold ahogy szeretnéd, ha ez a véleményed, ez van, nem kötök bele. Nem ítélek el senkit az osztályból, ha ők "nagymenőt" játsszák, tegyék azt, én nem tudnék műsort csinálni minden szünetben és úgy viselkedni mint Ők.
Hát ezzel a hasmenés trükkel nem hiszem, hogy majd le lehet fedni a tanév hátralévő 95%-át.
2016. szept. 9. 20:17
Kapcsolódó kérdések: