Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudok hizni, leginkabb...

Hogy tudok hizni, leginkabb labra?

Figyelt kérdés
50kg vagyok es 180 cm, 17 evesen. Ez egyenlo a koros sovanysaggal. Valahpgy hizni akarok. Az orvos szerint semmi bajom sincs, csak ilyen a genetikam. Tobbet eszek, mint a tesom aki ugyanilyen magasan 72 kilogramm. Nagyon idegesit, foleg az, hogy olyan a vadlim, mint egy ropi. Edzettem is, dehat olyan volt, mint halottnak a csok. Egy ev alatt 3 centit nott csak a karom. En mar kikeszultem. Semmi etrend nem hasznalt.

2016. szept. 3. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
még egy lányon is több izom van
2016. szept. 3. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el izmot építeni. Pl Sárga kapszula c. könyv?
2016. szept. 3. 15:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Mar tenyleg barmit megteszek, hogy hizzak. Barmilyen tanacs jo. Koszonom az eddigi valaszokat. Elso meg kapja be a f**!
2016. szept. 3. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:

A bélflóráddal lehet gond, esetleg még élősködőkre tippelek. Nincsenek egyéb gyanús tüneteid? Csinálhatnál egy jó kis fokhagymakúrát, igyál gyógyteákat (gyömbér, kamilla, borsmenta), tegyél az ételeidbe rendszeresen feketeborsot, fahéjat, szegfűszeget. És szedj valamilyen probiotikumból napi 1-et pár hétig.

Komolyabban edzeni izomépítés céljából pedig úgy érdemes, ha a fehérjebeviteledre ügyelsz (2 gramm/testsúlykilogramm legyen meg) és többet eszel (ha még bírsz). Anélkül nem lesz túl sok eredménye.

2016. szept. 4. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az utolso otletet. A haziorvosom remek megoldasnak tarja. Megkerdeztem tole es mondta, hogy egy probatmeger, sot kettot is. :D
2016. szept. 7. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha orvos is látott és reális esély van parazitákra, miért nem írt fel féregirtót? Nem értem.

Amiket én írtam, ettől függetlenül nagyon hasznos házi gyógymódok, veszély nélkül bármikor alkalmazhatók.

2016. szept. 7. 23:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez az orvos mindenre sumetroline-t ir fel.. meg le se tudom irni pontosan a nevet.. gyulladt torok sumetroline.. faj a karom.. sumetroline
2016. szept. 8. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ha minden alkalommal be is szedted, akkor nem csoda, ha ilyen állapotban vagy. Több évtizede használt antibiotikum, jó eséllyel rezisztens rá a legtöbb kóros bélbaci. Egy kiadós probiotikumkúra jót tenne neked, meg egy kis étrendváltoztatás is.
2016. szept. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!