Hízni szeretnék! Mit tegyek? (Bővebben lent)
Lehet, hogy az a baj, hogy rendszertelenül eszel esetleg? Egyél akár óránként. Írtad, hogy nem ehetsz zsíros olajos dolgokat, de szénhidrát-dús, de nem kifejezetten zsíros dolgokat ha ehetsz, egyél abból sokat, tésztát, kenyeret, sok édesebb gyümölcsöt. Próbáltál már bizonyos étrendkiegészítőket, amiktől lehet hízni? Azok is segíthetnek. De a legfontosabb a renszeresség, egyél nagyon gyakran, sokat,bőségesen, mindent amit szeretsz illetve szabad enned. Végezz olyan edzéseket amik izmosítanak, erősítenek, és tömeget növelnek. Előtte is utána is egyél midig.
Ennyit tudok egyelőre segíteni, mivel lány vagyok, ezért nem annyira értek fiúk hízókúráihoz, csak ennyire.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Étrendkiegészítőket még nem próbáltam. A rendszertelen étkezés pedig nagyon is igaz rám, egyetemista vagyok. És éjszaka is eszem,de semmi hatása.
Örülök, hogy írtatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!