11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
Igazából nem az öltözködésére irányult a kérdés.
Elég jók lehetnek a génjeid ha 30+ így nézel ki...
13/19 A kérdező kommentje:
#11: Jézusom... eleve nem vagyok öltönyös típus, még a hétköznapokon se (szerencsére nem is kell), de egy alpesi szerpentines autókázáshoz öltönyt húzni, na az érdekes lenne :). Kösz, ez kimarad azt hiszem
2016. aug. 22. 14:21
14/19 anonim válasza:
Vékony a testalkatod, de a térdednél látszik, hogy egy kicsit izmos. Nem vagy TÚL vékony.
15/19 anonim válasza:
16/19 A kérdező kommentje:
#15: Még csak inges se annyira. Fentebb írtam, picit több, de 10-re kerekítettem.
2016. aug. 22. 14:32
17/19 anonim válasza:
Bakker amig a mobil nem toltotte be a kep tetejet azt hittem csaj vagy:D amugy ja vekony vagy nagyon. Ha van ra lehetoseged kezdj el edzeni ,plusz tomegnovelo etrend. Ebben tudok segiteni.
18/19 anonim válasza:
hát, ha nem akarsz 30-as férfinek kinézni, akkor csak hord tovább a trikót, rövidgatyót, tornacsukát. A te döntésed - a lányok 30-as férfire buknak, nem egy magas óvódásra.
19/19 A kérdező kommentje:
#17 Neked alulról tölti be a képeket?
2016. aug. 22. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!