Vajon mi okozhatja ezt/mit tudnék csinálni ellene?
Már kb 3 hónapja minden egyes étkezés után felpuffadok. Hol kevésbé,hol jobban(ha sokat eszek fáj is a hasam).
Anyukámnak mondtam,és elmentünk orvoshoz,vért vettek tőlem de nem találtak semmien allergiára utaló jelet!
Amúgy szerintem teljesen normál alakom van,de már nem szeretek utcára járni(nemhogy strandra) mert nagyon frusztrál,hogy eszek valamit és rögtön úgy nézek ki mint aki terhes :( :D Az orvos nem tudott semmit mondani és nagyon zavar! Kérlek segítsetek!! :/ :)
Kipróbáltam az édesköményt,de nem hatott :(
Azóta voltunk hasi ultrahangon,és ottvsem állapítottak meg semmi rendelleneset :/ Semmi bélgyulladás,a hólyagom is rendben és a gyomrom is megfelelő :/
Az édesköményt hányszor használtad? Kúraszerűen? Kúraszerűen volna célszerű! Valamint úgy érdemes használni, hogy mellette étrend változtatást végez az ember!
A linkeken elolvastad a leírásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!