Normális az, hogy engem nem hajtanak meg olyan ételek mint másokat?
Engem sem hajtanak meg ezek.
Sőt, a káposzta és a bab sem puffaszt.
Persze, hogy ez. Ezek normál ételek (jó, a tejről lehet vitázni, de engem még úgy sem hajt meg, hogy évek óta nem iszom. a párom már elszokott tőle s normális, hogy ő nem bírja, én vagyok helikopter :D).
Engem semmi nem hajt meg. OK, hashajtót még nem ettem, de pl. fél liter savanyú tejtől semmi bajom nem volt, meggy és tej együtt is OK (miért ne lenne, a gyümölcsturmix is ilyen)... Mivel egyeseknél a zsír is ilyen, tervezem, hogy egyszer benyomok egy csomót magában, de mivel ez azért nem egy épeszű dolog, plusz szálkásítanék, nincs nagy motivációm. Az tuti, hogy 150 g zsír egyéb ételekkel egy étkezésre nem okoz semmi effélét.
Én ezt úgy tekintem, hogy különösen jól működöm, nehéz kibillenteni normál működésemből. De ha valakinek nem esik jól minden, azt is pozitívnak tekintem, jó, ha a test ad jelzéseket. Nekem is ad, elég sokat, csak hasmenés nincs soha.
A gyümölcs inkább azt hajtja meg, aki nem szokta meg az ilyen táplálkozást. Az tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!