Mely ételek a legjobbak? Reggelire? Tízóraira? Ebédre? Uzsira? Vacsira? Hatásos lehet nekem a közepes tempóba gyors úszás és a mell? Vagy kocogjak?
Igen szálkásító dièta..de az ètelek èrdekelnek hogy mik
Pl a fehèr lisztes tisztákat,pèk dolgokat mivel helyettesítsem? Ès kb hogy fogyjak mennyi a kalóriaszüksègletem? Edzèssel ugye plusz hogy fogyjak? 2000 vagy több/kevesebb?
Egy nap kèt órát úszok,aztán egy órát futok
Napi 5xör eszem keveset
Kèt litert iszom
Hogy kerülhetek kalóriadeficitbe?
2000 kcal esélyes, hogy túl sok, ha nem mozogsz sokat. De ezt ki kell tapasztalni, senki meg nem mondja, milyen gyors az anyagcseréd...
Miért akarod helyettesíteni a kenyeret? Ehetsz teljesen más ételt és kész. Helyettesítésnél nem mindegy, milyen ételről, szerepkörről van szó s milyen az étrended. Mivel sokféle jó étrend létezik... Pl. én viszonylag zsírosan, de szénhidrátszegényen eszem jobb korszakaimban, s a kenyérkérdés fel se merül. Nem helyettesítem, egyszerűen nem eszem. Ami tipikus ételt eszem, amihez más kenyeret szokott enni (pl. rántotta), én semmit vagy zöldséget. De van, akinek ez nem működik. Van, aki teljes kiőrlésű kenyérrel is boldogan elvan s egészségesnek tartja... Van, aki kenyér és édesség helyett rizst eszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!