A teától nő a hasam?
Az egyik oldalon azt olvastam, hogy ha reggeli mellé, vagy valamilyen étkezés mellé/után iszunk egy kávét, akkor nőhet a hasunk.
Nos én minden reggeli mellé szoktam inni egy bögre fekete teát. Az lenne a kérdésem, hogy ettől is nőhet a hasam?
Mivel folyadek ezert nyilvan megno a has terfogata:D
Ugyanaz jatszodik le, mintha egy kilapitott zacskoba beleontenel egy csesze teat/ kavet. Aztan vagsz egy lyukat az egyik sarkara, es igy is tavozik beloled:D ennyi
Nem hizlal, ha ez a kérdés. Nyilván átmenetileg minden kaja/pia növeli a hasadat, ha sokat eszel/iszol belőle, de a tea nem hizlal. Maximum az agyoncukrozott üdítő, amit teaként adnak el.
Elképzelésem sincs mégis miféle érveket hozhattak fel a tea ellen, ahol ezt olvastad. Talán azt tudom elképzelni, hogy az étkezés után fogyasztott folyadék valamelyest felhígítja a gyomorsavat és az nehezíti az emésztést. Csakhogy ez minden folyadékra igaz. És a hízás szempontjából ezt is huszadlagosnak tartom. Az hizlal, ha az ember hülyeségeket zabál kétpofára, meg ha mozgásszegény életmódot folytat.
Nem noveli, ez tokre hulyeseg. Szerintem nincsenek olyan anyagok amik tartosan novelnek a has terfogatat (egyaltalan melyik szervre gondolsz??) mivel ami a gyomorba lejut az altalaban ki is jon, raadasul a koffein meg gyorsitja is ezt a folyamatot.
Persze ha az eletmododhoz kepest tulsagosan sok kaloriat viszel be, akkor megnagyobbodik a hasad, mert zsir rakodik a hasfaladra. De szerintem az nem jelentheto ki, hogy megeszel X es Y teglat es tartosan megnoveli a hasad terfogatat...
Bocsi, a telefonom kijavitott:
Teglat = ételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!