Miert nem valtozott semi?
Figyelt kérdés
julius 28dika ota jarok edzoterembe , 168 cm vagyok, 73kg voltam amikor elkezdtem ... reggelire pl 2 virslit ettem 1~2 szelet barna kenyerrel ,delben gyumolcsot vagy salatat , delutan pedig valjas kenyeret es napi 700-900kcalt egettem ...es most 72 kg vagyok volt amikor sikerult elernem.a 70kg de meg is 72 vagyok ....mit csinalok rosszul ?2016. júl. 14. 15:51
1/3 anonim válasza:
Szia, először is még sok idő van július 28-ig :) A kérdésedből ítélve még nagyon fiatal lehetsz. Olvass utána kicsit az ételeknek, és hogy mit/mennyit kell enni, kalóriát számolni, glikémiás indexeket nézni és stb :) Hogy ne hagyjalak itt válasz nélkül, a virsli mint étel, sz@r, felejtsd el, a kenyeret dobd ki, barna kenyér a boltokban nincs, mind kamu szinte, gyümölcsben van fruktóz és glükóz... ezek cukorfajták, hagyd el a gyümölcsöt, egyél zöldséget. A súlyodat ne méregesd, sok mindentől függ, napi folyadékfogyasztás, ettél-e már, voltál-e wc-n stb... 2-3 kg jelentéktelen.
De ez is nagyon kevés amit leírtam, az interneten szinte mindent megtanulhatsz, próbáld kiszűrni a hülyeségeket, és sikeres leszel! Kitartást hozzá :)
2/3 anonim válasza:
Egy éve jársz edzőterembe? Heti hány alkalom, milyen intenzitás?
3/3 A kérdező kommentje:
junius8 :p bocsanat , es koszonom a tippet
2016. júl. 14. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!