Hány falat egy adag étel? Mennyit szoktatok enni? Jóllakottságig esztek vahy hamarabb abbahagyjátok?
Lassan 40 évem alatt sosem számoltam a falatokat. Fogalmam sincs, mennyi egy adag étel, én sokat eszem egyszerre.
Általában jóllakottságig eszem, néha azon túl, de általában még az alapos jóllakottságon belül. Jóllakom és akkor jön fél tepsi meggyes pite, azt nem hagyom meg :D De nem eszem ennyivel túl magam, csak majdnem teljesen összevonok két étkezést.
Nagyon nincs tele a hasam, annál azért általában sokkal töményebb ételeket eszem, hogy akár 1500-2500 kcal étel nagyon megtelítsen... De ha mégis lightos ételből eszem vagy másfél-2 kilót, az valóban nem esik jól: feszül a hasam, miközben éhes vagyok, brrr.
Nyilván nagyobb az ember hasa evés után, ez normális. De az enyém mindig nagy, nem veszek észre különösebb változást. A karcsú páromon feltűnő, hogy evett, de ez természetes, az élet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!