Mivel tudnám lassítani az emésztésemet?
Figyelt kérdés
"Mindenki" olyan ételeket keres, amik gyorsítják az emésztést. Nos, nekem így is elég gyors, mi lassíthatja le?2007. nov. 14. 23:34
1/3 anonim válasza:
egyél kevesebb rostot, mondjuk napi 25g-ot ( a normál érték 30g, fogyókúránál 50g ), egyél több húst, tejterméket, de ne tejet a laxatív hatéása miatt. nekem a cukor is lelasssítja az emésztésemet, de azt nem tudom miért? kerüld a borsot, paprikát, gyömbért, mert ezek gyorsítják.
és van egyébként kefirgomba is, ami az érlelés idejétől függően ajánlott hasmenésre vagy székrekedésre is. nekem teljesen rendezett minden ezirányú problémámat!
2/3 anonim válasza:
jégkrém is erősen javasolt. főleg a jó időben:)
3/3 anonim válasza:
Legfőképp zabpehely kakaóporral és vízzel, nem tejjel. Emellett még sok hús és rizs. Cukrot, zsírt, tejterméket ne egyél (tejcsokit sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!