Stressz pocak. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta van stressz pocakom, pedig nagyon vékony vagyok 167 cm 52 kg.Kivannak a bordáim de viszont a köldököm alatti részen kemény pocakom van, olyan vagyok mint aki terhes .Édesanyámnak is ilyen a hasa , sajnos ez örökletes. Már mindent próbáltam , nem iszom tejet , nem eszek pékárút , nem eszek cukrosat . Vízen , kókusz tejen , kókusz vízen élek.Megyek nyáron a tengerre de egyszerűen szégyenlem . Segítsetek!2016. jún. 16. 11:43
2/4 Szintis Zoli válasza:
Ez is ugyanolyan zsírfelesleg, mint bármi más.
Gondolom azért Stresszpocak, mert a tartósan megemelkedett kortizolszint (amit a stressz okoz) kedvez a zsigeri zsírosodásnak, de ha neked minden zsír a hasadon van, akkor valszeg kortizol nélkül is főleg oda híznál.
Eltüntetni ezt is ugyanúgy kell: sport + szálkásító étrend.
3/4 A kérdező kommentje:
kicsit megvan nagyobodva az epém
2016. aug. 20. 14:24
4/4 Szintis Zoli válasza:
Nem attól vagy pocakos.
Ultrahang mutatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!