Szerintetek nagyon vékony vagyok? Vagy még pont jó?
Figyelt kérdés
153cm 40kg vagyok. Sokkal alacsonyabb osztálytársam is 45 fölött van.2016. jún. 11. 11:38
2/15 anonim válasza:
5 kiló kell , sok vizet igyál és este egyél többet , rizs majonéz , sült burgonya az olajban ülése végett , méz , rozs vagy barna kenyér ,banán , sokféle tészta mákos - milánói- diós -sajtos , vajkrémek segítenek . Yoghurtok ,tejitalok szénsavas dolgok haszontalanok .
5/15 anonim válasza:
Pusztulat sovány vagy, gondolom melled egy szál se...
6/15 A kérdező kommentje:
De van mellem, es seggem is
2016. jún. 11. 12:13
7/15 anonim válasza:
Úristen ez hogy?!:O
Én 168 cm 50 kg vagyok és mégse vagyok ilyen vékony...
8/15 savanyújóska válasza:
Szerintem nincs veled nagyobb baj, de! nagyon remélem, hogy fogyni nem szeretnél, mert azt nem kéne. Nem tudom hány éves, vagy, így kép alapján saccra 14-16, ez esetben fogsz még hízni az elkövetkezendő 3-5 évben, ha zavar ez az állapot. Alapvetően én is hasonlóan sovány voltam mindig, általában 19 felett nem volt a BMI-m mostanáig (20+ vagyok jelenleg), ha egyébként jól vagy, eszel rendesen, nem ájulsz el indokolatlanul, nem érzed magad rosszul terhelésre, ilyesmi, akkor az égvilágon semmi teendőd nincsen. :) Ha viszont nagyon zavar/idegesít a dolog és nem érzed jól magad a bőrödben, akkor a háziorvost érdemes felkeresni, ő valószínűleg szakszerűbb tanácsokkal tud ellátni.
9/15 zóna_pocok válasza:
Eléggé, egyél többet, de mellette sportolj is, hogy ne csak egy kis zsir jöjjön fel hanem izom is, hogy formás és feszes maradj, ne löttyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!