Lenyeltem egy dinnyemagot egészben, lehet vakbélgyulladásom tőle?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 04:45
2/13 anonim válasza:
Egy ismerősömet műtötték vakbéllel, és egy dinnyemagot találtak benne. De tényleg! Ez nem azt jelenti, hogy törvényszerű, hogy egy lenyelt dinnyemag okoz vakbélgyulladást, de amint az ábra mutatja, okozhat.
4/13 anonim válasza:
Én egy fél dinnye összes magját lenyeltem nem lett bajom! A vakbél gyuszit a féregnyúlvány gyulladása okozza!
5/13 anonim válasza:
Nem az okozta, de találtak benne dinnyemagot. Orvos az illető, tehát szakmai érdeklődés is volt részéről. Előtte sokszor nem ügyelt a dinnyemagra,most már kipiszkálja, a gyerekekét is, de biztos lenyel így is egyet-kettőt véletlenül.
6/13 anonim válasza:
A vakbél gyuszit a féregnyúlvány gyulladása okozza!
Jaj. A hajhullást meg a hajszálak kihullása.
7/13 anonim válasza:
A vakbélben bármit lehet találni, de ott soha nem marad meg, mert a bélmozgások kiviszik és az u.n. vakbél soha nem jut gyulladásba, mert ahogy az előttem írók kifejtették, a vakbélgyulladásnak nevezett állapotot nem a vakbél, hanem a féregnyúlvány gyulladása okozza. Az viszont egy zárt képlet, tehát nem csőszerű, nem tud belejutni semmi sem a bélből.
8/13 anonim válasza:
Szia
Én számtalan már dinnyeföldnyi ;-) magot lenyeltem ,ugyanis egész eddigi életem folyamán (34) magostól ettem a görögdinnyét ,hozzáteszem eztán is igy fogom ..... és soha SEMMI bajom nem lett tőle .
9/13 anonim válasza:
Lehet.
Attól is, ha nem nyeled le, csak akkor más okozza...
10/13 anonim válasza:
, a vakbélgyulladásnak nevezett állapotot nem a vakbél, hanem a féregnyúlvány gyulladása okozza.
Istenem... a gyulladást a gyulladás okozza. ÉS mi okozza a gyulladást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!