Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet emiatt vagyok beteg?...

Lehet emiatt vagyok beteg? Mikor jövök rendbe?

Figyelt kérdés
Tegnap úgy döntöttem gyrost fogok ebédelni és el is mentem a gyrost megvenni. Egy kicsit korán értem oda, nyitás előtt 15 perccel. Mondta a ember aki vágta a csirke húsit lefele, hogy még nincs jól átsülve és várnom kellene kicsit, de közben már elkezdte levágni a húst. Mondom inkább várok ( hallottam már olyat, hogy valaki megbetegedett rossz hús miatt). Vártam 20 percet és megkaptam a gyrost, de miközben ettem láttam, hogy némelyik hús nincs jól átsülve, ennek ellenére megettem mert gondoltam csak nem lesz baj. Ma 41 fokos lázzal ébredtem, pedig 1 hete teljesen kigyógyultam egy influenzából. Erős derékfájásom is van.

2016. jún. 4. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem a kevéssé átsült hústól van 41 fokos lázad és derékfájásod.
2016. jún. 4. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Pusztán pszichés kimerültségtől lehet?
2016. jún. 4. 19:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmi más bajom nincs. Nem volt torokfájásom, se náthám nincs. Még orrdugulásom sincs csak derékfájás és láz, ami már csillapodott.
2016. jún. 4. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg 41 fokos lazad lenne nem itt irogatnal, mert a mento mar elvitt volna
2016. jún. 4. 19:40
 5/8 A kérdező kommentje:
mostmar nincs de annyi volt
2016. jún. 4. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mégse múlt el teljesen a betegséged, és most újra kitört. Pihenés, lázcsillapítás. Maradj otthon pár napig.
2016. jún. 4. 20:13
 7/8 Bé.Gabi válasza:

Én a hussal kapcsolatban adnék tanácsot és egyben egy praktikát is elárulnék. Mivel a csirkében benne van alapból a szalmonella baktérium ezt meg ki kell belőle szedni ezért kell rendesen hőkezelni vagyis átsütni. Ha olyat tapasztalsz, hogy nyers maradt egy hús amit ráadásúl nem is tudtál még nyers állapotában ellenőrizni azt otthon egyszerűen tedd be a mikróba és kb.1 perc alatt úgymond ki tudod huzatni a közepét és nem lesz nyers.

Azért azzal egyetértek, hogy 41fokos lázzal nem lehet szórakozni. Azért mutasd meg magad egy orvosnak főleg úgy, hogy nem rég még beteg voltál.

Üdv

2016. jún. 5. 07:07
 8/8 Bé.Gabi válasza:
Még annyi, hogy ez a mikrós történet természetesen másfalyta husoknál is müködik.
2016. jún. 5. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!