Miért van az hogy este nagyobb a hasam mint reggel?
Figyelt kérdés
Felpuffad, v mi? Mit tudnék ellene tenni?2016. máj. 25. 22:19
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Úgy tudom, hogy vannak (magas szintű?) jóga gyakorlatok, amiket csak reggel tudsz megtenni. Ez mindenkinél így van. (kivéve, ha tényleg nagyon puffad, akkor lehet, hogy érzékeny vagy valamilyen ételre).
3/6 anonim válasza:
Mert az egész napi kaja benne van, amit megettél? :D Mindenkinek nagy a hasa este, hasonlitsd össze a reggeli hasaddal ;)
4/6 anonim válasza:
Mert éjszaka 8 vagy akárhány órán keresztül nem eszel semmit, viszont még ha lassabban is, de megy az anyagcseréd, a sejtjeid felveszik majd felhasználják a megemésztett tápanyagokat, a veséd kiválaszt és megtölti a húgyhólyagodat, amit reggel kipisilsz. Napközben az ételen kívül nem kevés emésztőnedv és valamennyi gáz is van a beleidben, éjszaka viszont (kivéve, ha túl későn eszel) az emésztési folyamatok már nem zajlanak.
A kóros puffadás evés után tapasztalható, figyelj oda, mit eszel, mielőtt felpuffadsz, na az nem jó neked.
5/6 anonim válasza:
Azt még nem is írtam, hogy éjszaka is izzadhat az ember és lélegzéssel is veszít valamennyi vizet.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok. Ugyanazt írtam, amit a többiek, csak nem fejtettem ki részletesen. Köszi a lepontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!