Vitamin hiány okozhat ilyen problémákat?
Már több éve nem eszek húst. Nagyon keveset eszek.
1-2 db zsemlét eszek és maxxx. fél liter vizet iszok meg naponta.
Nagyon gyenge vagyok. Nem bírok futni,járni.Naponta csak 10 percet vagyok a levegőn és kb. 1 km járok. Lehet e izomgyengeség a b12 vitamin hiányától? Egésznap olyan vagyok mint egy zombi. A bőrőm nagyon száraz,repedezett. A hajam is nagyon száraz. Sovány vagyook. Nincs étvágyam. Az orvos szerint semmi bajom. Én nem hiszem el. Milyen készítmény szedjek hogy a problémák eltünjenek?
Tojással, zöldséggel, gyümölccsel hogy állsz? Legalább ezeket kellene enned. Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy naponta többször pár falatot eszel ezekből. Még jobb lenne egy kis csontleves vagy húsleves levével és probiotikummal kiegészítve. Mellé gyömbértea mézzel, citromos víz innivalónak (fokozza az étvágyat, szabályozza az emésztést).
Kiegészítőket akkor érdemes bevenni, ha eszel is mellé, ha nem akarod kockáztatni, hogy rosszul leszel. Cink, folsav, B-vitamin komplex, C és D-vitamin kezdésnek mindenképpen jó lenne.
Lehet, hogy nem vagy anorexiás, én ezt táplálkozási zavarnak hívnám. A bélflórád biztosan felborult, és tápanyaghiányod van (fehérje, zsírok és élelmi rost hiány). Sürgősen össze kellene szedned magad, és fokozatosan, ha más nem, falatonként visszaállítanod magad normális evésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!