Aki sikerrel végigcsinálta a Candida diétát, megosztaná a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Elég nehezen megy, mert sok mindent kell nélkülözni. Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy bírtátok, és mi az, amit pluszban szedtetek, vagy mi az, aminek a gyógyulást köszönhetitek. A neten megtalálható mit szabad és mit nem listát természetesen megtaláltam, és igyekszem követni.2016. ápr. 22. 16:05
1/5 anonim válasza:
Első 3 hét nekem is nehezen ment, erősödtek a tünetek.
Grapefruitmag cseppet tudom ajánlani kiegészítőként.
2/5 anonim válasza:
Neten található lista nem túl megbízható, sokfélét találsz.
Orvosod tanácsait kövesd.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt sajnos én is tapasztaltam. A listák ellentmondásosak. A tojást, tejet, sárgarépát, citrusféléket hol ide, hol oda sorolják.
2016. ápr. 22. 16:39
4/5 anonim válasza:
A dolog úgy működik, hogy a célt nem csak egy úton lehet megközelíteni. Mindig a lényeget kell szem előtt tartani.
5/5 anonim válasza:
Én candidás voltam. A candida diéta bocs, de sz@rt se ér.
Erősen tiszta sóval sózott ételeket kell enni az kiirtja a candidát.
Látom rengeteg a candidás a nemzeti sócsökkentő programnak köszönhetően.
Ja és nézd meg Tejfalussy András cikkeit a témával kapcsolatban.
A káliummal mérgezett sót pedig kerüljétek mint a leprát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!