Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől fájhat a lábam?

Mitől fájhat a lábam?

Figyelt kérdés
Felébredtem, mert őrületesen fáj a lábam. Na most anyagiak miatt elég ritkán tudok gyümölcsöt enni. Múlthét kedd óta iszom kálcium tabblettát amiben van D vitamin. Lehetséges hogy ennek hatására elkezdett erősödni a lábamban a csont és ezért fáj nagyon a lábam?

2016. ápr. 12. 00:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem ettől fáj . Álló munkát végzel, sokat gyalogolsz netán ???
2016. ápr. 12. 00:36
 2/11 anonim ***** válasza:
De ! okozhatja visszér, érszűkület, magnézium, kálium hiány, és rengeteg más is ...
2016. ápr. 12. 00:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Sokat szoktam gyalogolni (hétköznapokon kb. 8 kilómétert gyalogolok), de az utóbbi 1 hétben szinte sehova nem mentem.
2016. ápr. 12. 00:42
 4/11 anonim ***** válasza:
8 km az nem kevés . Én évekkel ezelőtt kb . 4-5 km_et gyalogoltam, aztán 12 órákat plusz még végig álltam xD . Elképzelhető, hogy a gyalogolás most bosszulja meg magát, esetedben és mikor pihenősre veszed a figurát, akkor így csapódik le . Nincs visszered, vagy esetleg kezdődő ???
2016. ápr. 12. 00:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Javaslatom : Nézegesd meg a lábaidat, látsz e szembetűnő eresedést . Kérj vérvizsgálatot, nézzenek benne ionokat (Mg, K+, stb.) . Szabadnapjaidon, pihentesd, polcod fel, kenegesd pl. venoruton géllel .
2016. ápr. 12. 01:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy voltaren géllel .
2016. ápr. 12. 01:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt hogy viszér nem hiszem, mert elég fiatal vagyok csak azért nem árultam el a korom mert az első az lenne hogy növök, de már az utóbbi 2 évben semmit nem nőttem.
2016. ápr. 12. 01:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Túlsúly ?
2016. ápr. 12. 01:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Na még ilyet se mondtak rám xd. Azt hamarabb meg szokták kérdezni hogy eszek-e rendesen. Nem, nem vagyok túlsúlyos.
2016. ápr. 12. 02:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Nehéz ilyan kérdéésre válaszolni, ha azt sem tudod, hogy melyik része a lábadnak.

Mit szólnál, hogy megmutasd egy szakorvosnak (ortoppédus)?

2016. ápr. 12. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!