Mitől tudnék hízni? Többi lent
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,170 cm,és 49kg. dohányzom,de napi 4-5szálnál nem többet.elégedetlen vagyok,vékony a combom,ha szedek is fel 1-2kilót az mind a hasamra vagy oldalra megy.próbálok rendesen étkezni,de van hogy nem kívánom az ennivalót és nem tudok hízni. milyen természetes dolgokat tudtok amitől hízhatnék? most kezdek aktívan görkorizni hogy egy kicsit izmosodjak. genetikailag a családban mindenki vékony,de nem ennyire mint én.és szeretnék a nyárra kicsit csinosodni,hízni mert már nem szeretek tükörbe nézni.2016. márc. 16. 11:41
1/4 anonim válasza:
Ha csak többet eszel akkor zsírt hízol fel es az mindig oda megy ahova nem szeretnéd,puha,plöttyedt vagy narancsbőrös leszel es mégjobban elmegy a kedved az egésztől. Izmot kéne felszedned, azt oda pakolod ahova edzel és feszes is leszel. Van egy ausztrál fittnesz edző nő/lány még fiatal es lányok ezreinek segít kilókat leadni es izmot felszedni. Van 12 hetes edzésterve es ha megcsinaltad még van még egy 12 hét + kaja tippeket is ad. Ha van instagrammod oda minden nap rak fel lányokat akik csodát műveltek magukkal. Persze máshol is rá lehet keresni de ott van a legtöbb. Kayla Itsines a fiatal nő neve ennek az egesznek a neve BBG= Bikini Body Guides. Ha erdekel átküldöm. Én 8kg-t fogytam vele es kockasodik a hasam 😂 Keress rá az anorexiasokra akik megcsinálták a BBG-t. Sok sikert!:)
2/4 anonim válasza:
amúgy 170cm/60kg 18 éves lány:) (57 a cél)
3/4 anonim válasza:
ha hízni szeretnél egyél nyugodtan, minél több szén hidrátot vigyél be és növelj tömeget edzéssel, futás, kardiózás, esetleg lányoknak mérten " nehéz " súlyokkal egy karosokkal, edzés előtt minél több szénhidrátot viszel be napközben, annál intenzívebb leszel edzéskor ami növeli az izmot, és legalább nem zsírban fogsz bővelkedni hanem szép formás leszel és jól fogod érezni magad a bőrödben :)
4/4 anonim válasza:
3#-k vagyok, a cigiből próbálj keveset és keveset, szűkíti az ereket amik az oxigént szállítják az izmaidba, kevesebb oxigén kisebb teljesítmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!