Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik olyan hogy valaki...

Létezik olyan hogy valaki sokat eszik de nem azért mert éhes hanem ösztönösen?

Figyelt kérdés
Fennáll egy problémám. Tavaly decemberben még 50 kg voltam ám mostanra 75 vagyok. Egyszerűen késztetést érzek, hogy egyek. Már leszoktam a cukros üdítőkről és a csokikról de nagyon kívánom őket. Emellett próbálok keveset enni de mindig csak azt érzem h akarom és akarom és már ott tartok, hogy felzabálok mindent. Valakinek van hasonló tapasztalata?
2016. márc. 4. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust, sajnos beteg vagy, kérj segitséget. Három hónap alatt 25 kg plusz az nagyon sok, az nagyon megterheli a szervezetedet, a szivedet, az izmaidat, stb. Igazából arra is gondoltam, hogy hülyitesz a kérdéssel, mert havi 10 kgos hizáshoz embertelenül sokat kell kajálni. A gyomrod birja??? Vérnyomásodat méred? Pajzsmirigyvizsgálatot kéne végeztetned, mert lehet hogy belgyógyászati gondod van.
2016. márc. 4. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!