SOS! Mi az a keserűsó?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és a húgom szobájában találtam egy 100g-os pakkot. Nem tudom mi ez...ha gáz nem érdekel de tudni akarom...Elmodjam a szüleinknek?2010. márc. 30. 19:32
2/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy keserűsó? Rá van írva? És ha mégis más az a bizonyos "por"?
Ha mégis keserűsó, hasmenést csinál magának, de iszonyatosat. Fogyókúrázik? Ha igen, ez a módszer nem módszer!
3/9 anonim válasza:
Hashajtó, pl. végbéltükrözés előtt kell meginni vízben feloldva. Lehet, hogy húgod ezt használja hogy fogyjon, vagy méregtelenítésre.
4/9 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet venni, és igen, hashajtó, de nagyon erősen.Mindent kipucol,azt is amire csak gondolsz.
5/9 anonim válasza:
Nagyon erős hashajtó, annyira hogy a végén már csak vizet szarsz.
6/9 A kérdező kommentje:
rá van írva... és tényleg ráférne 1 2 minuszkiló de beszélek vele. Köszi a válaszokat:)
2010. márc. 30. 20:17
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
nem tudom... nincs odaírva és nem hiszem, hogy regisztrálva van
2010. márc. 31. 12:18
9/9 anonim válasza:
Bocsi hogy ilyen későn írok,de bőrpuhítónak is jó.A vízbe kell rakni és puhítja a bőrt.
Télleg,mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!