Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért ennék állandóan?

Miért ennék állandóan?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 hete elkezdem mindennap edzeni 1 orat otthon. Es persze mellette igyekszem egeszseges eteleket enni. 3 orankent eszek.

Mostanaba kezdodott ez, es barmennyit eszek meg ugy erzem hogy birnek. Maximum a zabkasa turoval ami utan nem birok enni.

Hizni se akarok ezert nem tudom mit tegyek vagy hogy hogy oldjam meg az eveszetet.

2016. febr. 15. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdés, mennyi az a bármennyi... Van, akinek a súlytartó mennyiség bepakolása is nehéz, tömegeléskor pedig nagy bajban van... Ha csak annyit kívánsz, amire szükséged van, az normális. De a sok pici étkezés nem mindenkinek jó. Az étrend is sokat számít, én tudok úgy enni, hogy jóval a kalóriaszükségletem fölött is úgy érzem, éhezem... Étrend, időzítés, étkezésmennyiségek, ezek mind fontosak nálam s nyilván nem vagyok ezzel egyedül. Normál testépítő étrenden kikészülnék, pedig az egy jó, bevált étrend, csak nem mindenkinek való.

S olyan is van, hogy egyes napokon valamiért evősebb az ember. A test nem gép, s remélhetőleg tudja, mit csinál.

2016. febr. 15. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha elkezdtél edzeni, akkor először a zsírodból fog lemenni, majd elkezd épülni az izom is. Az izomnak nagyon sok energiára, legfőképpen fehérjére van szüksége. Szerintem most még ne kezdj nagy kajálásokba, mert ha edzel amellett, hogy nem figyelsz az evésre, még nagyobbnak fogsz tűnni. Az izmod nőni fog, és ha nem eszel kevesebbet a kis hájacskáidat fel fogja tolni. Nagyon figyel erre. Ha eddig sem ettél sokat és mondjuk vékony vagy, akkor meg nyugodtan egyél többet, ez természetes. A testednek energiára van szüksége, amit az edzés során felhasználhat. Kb. egy szűk hónap utána szervezeted megszokja majd ezt a kajálást és nem lesz többé ilyen éhes > felhasználja majd a zsírokat... Sok sikert!!!
2016. febr. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!