Miért ennék állandóan?
Kb 2-3 hete elkezdem mindennap edzeni 1 orat otthon. Es persze mellette igyekszem egeszseges eteleket enni. 3 orankent eszek.
Mostanaba kezdodott ez, es barmennyit eszek meg ugy erzem hogy birnek. Maximum a zabkasa turoval ami utan nem birok enni.
Hizni se akarok ezert nem tudom mit tegyek vagy hogy hogy oldjam meg az eveszetet.
Kérdés, mennyi az a bármennyi... Van, akinek a súlytartó mennyiség bepakolása is nehéz, tömegeléskor pedig nagy bajban van... Ha csak annyit kívánsz, amire szükséged van, az normális. De a sok pici étkezés nem mindenkinek jó. Az étrend is sokat számít, én tudok úgy enni, hogy jóval a kalóriaszükségletem fölött is úgy érzem, éhezem... Étrend, időzítés, étkezésmennyiségek, ezek mind fontosak nálam s nyilván nem vagyok ezzel egyedül. Normál testépítő étrenden kikészülnék, pedig az egy jó, bevált étrend, csak nem mindenkinek való.
S olyan is van, hogy egyes napokon valamiért evősebb az ember. A test nem gép, s remélhetőleg tudja, mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!