Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Pontosan hogy hívják az...

Pontosan hogy hívják az újfajta táplálkozászavart. A, , rágd meg és köpd ki, , módot?

Figyelt kérdés
régen olvastam róla, hogy sokan megrágják az ételt de nem nyelik le.. tudtok valahol ilyen cikket? Egy dolgozatomban lenne rá szükség.
2010. márc. 28. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Csócsálós diétának hívják h a egyre gondolunk az amikor 32szer meg kell rágni az adott ételt fej hátrahajt ami lefolyik a torkon az mehet le a többit ki kell köpni:S ez nagyon régen volt divat egy müsorban láttam.De ha nem erre gondoltál bocsi.
2010. márc. 28. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez is hasonló lehet, köszi, de én arra gondolok, amikor megrágják az ételt az ize miatt, de nem engedik, hogy egy falatka is lecsússzon tehát kiköpik. Chiw and spot vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan :S
2010. márc. 30. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Név nem hiszem,hogy van rá. De ez már elég régóta létezik és ugyanolyan káros mint az anorexia vagy a bulimia,hosszú távon tápanyaghiányt,fogyást,menstruáció elmaradását okozza és végső soron halált.

Oka talán az lehet,hogy az illető kínozza magát:meg is érdemli a kaját meg nem is,le is nyeli meg nem is,önbüntetés. Mint a bulimiánál,de ez egy fokkal talán kevésbé kínzó.

2010. ápr. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!