Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Diéta időtartama alatt mivel...

Diéta időtartama alatt mivel ízesíthető a tea?

Figyelt kérdés
Citrom és??? Natúr nem bírom meginni. Édesítők vagy esetleg méz? Salaktalanító, Fitt forma és Máté teám van most itthon, ezeken felül szoktam még ilyenkor zöld teát is, de érdekelne, hogy más mivel ízesít. Szeretem a vizet/ásványvizet is, de ilyenkor télen jó ha megvan a napi 1-1,5 literem (kávéval,levessel) és ezért próbálkoznék a teával, mert a folyadék utánpótlásra mégiscsak szüksége van a szervezetnek, abból hátha könnyebb lenne bevinni mondjuk dupla mennyiséget. Köszönöm
2016. jan. 27. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Kávét mivel ízesíted?

Én mézzel szoktam a teát, egészségesebb, mint a cukor, de ez sem egy fogyókúrás. Bár én a teánál pont leszarom, azt az egyet nem fosztom meg magamtól, nem attól leszek 150kg.

2016. jan. 27. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Kávét itthon édesítővel (pötyi) munkahelyen cukorral a kávégép miatt. Én meg a kávéra tojok, mert azzal azért nem jut be túl sok cukor, de napi rendszerességgel 2-3 liter teában már óriási adag cukor van, ezért-e kérdés. A teát egyébként akácmézzel iszom most is. Tudom, hogy az is cukor, de mégiscsak egészségesebb, mint a kristálycukor. A kávét még mézzel nem próbáltam. Egyébként csak zöldségeket, gyümölcsöt és csirkemellet eszem! Nagyon hajlamos vagyok genetikailag a hízásra, két hónap alatt majdnem 10kg jött fel, hogy nem vigyáztam, ezért kezdtem most ismét diétába. Muszáj, mert nem akarok ebben tönkremenni
2016. jan. 27. 11:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 164cm vagyok és jelenleg 84-85 kg. 31éves, két gyermek anyukája. Egy 70kg-al már kiegyeznék, de azt utoljára 5 évvel ezelőtt sikerült tartanom (70-73)
2016. jan. 27. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

A tea ízesítve van, pont a teával, illetve a teafüvek közül sok még extra aromával rendelkezik, ott van pl. az Earl Gray, nekem nagyon bejön, egész más, mint az olcsó filteresek (bár árban igazából nincs is különbség szerintem, ha kiszámolom).

Sosem teszek bele semmit, de persze citromozhatod, ha olyan s persze létezik sokféle édesítő is, kinek mi fér bele. Nekem semmi. Ha gazdagabb lennék s kellene édesítés, akkor az eritrit, ha nem kéne odafgiyelnem a szénhidrátra, xilit, illetve ha finomat akarok, méz (keverve szoktam volt annak idején, nagyjából megédesítettem az italomat, majd ízesítőnek méz)... De nem tudom, neked mi felel meg.

2016. jan. 28. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:

A kávé is nagyon jó mézzel :D Feketén nem iszom, de valami tejpótlékkal és mézzel maga a tökély...

Ma már nem édesítem a kávét, beletelt pár évbe, de sikerült elérnem ezt. Azért van benne ez-az, a tejpótlék az, ami nagyon kell nekem bele.

2016. jan. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!