Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy segítsek apukámnak?

Hogy segítsek apukámnak?

Figyelt kérdés
Apukám túlsúlyos , imádja a zsíros magyaros ételeket... Egészségesebben kéne élnie , viszont nem nagyon látom rajta , hogy ő ezt szeretné. A tatám (az ő apukája) is emiatt halt meg és ő még nagyon fiatal volt akkor , én is az vagyok. Nem szeretném ha a közeljövőben ez megesne vele is.
2016. jan. 26. 22:28
 1/1 anonim válasza:
Ugyan ez van az én édesapámmal is, de sajnos nem veszi komolyan, zsír-zsírral, sót-sóval étkezés, magas a vérnyomása, elhízott, de nem igazán érzem azt hogy változtatni akarna, beszélni kellene vele, de ha a saját apukája halála nem ébresztette rá (én apukám édesapja is emiatt halt meg), akkor szerintem nem sokat tudsz ellene tenni. Én is csak egy gyerek vagyok vagyis már nem, mert 20 éves vagyok, de azért mégis Ő a felnőtt, elmondtam már neki, hogy nem egészséges, de nem oktathatom ki.
2016. jan. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!