Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez sol vagy pont jó?

Ez sol vagy pont jó?

Figyelt kérdés

13/lany vagyok 54 kg

Elég széles a csípőm és van felesleg a hasamon

Hogyan tudnám leadni ?

Mostanaba nincs etvagyan ea vegetarianus vagyok

Vmi joo megoldas mert nekem ez nem joo

2016. jan. 7. 19:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Sok*
2016. jan. 7. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsikém, nem írtál magasságot :) Így nehéz, de amúgyis nehéz így távolból, neked kellene látnod.

Ha a csípőd a csont miatt széles, azzal nem tudsz mit tenni.

Ilyen ifjan óvatosan a kalóriamegszorításokkal (igazából máskor is, de ilyenkor főleg), de jobb étrendre váltani s többet mozogni kb. mindig jó.

Ha nincs étvágyad s keveset eszel, az valahol pont a fogyás irányába mutat, persze túlzásokba nem szabad esni, a testednek szüksége van a megfelelő tápanyagokra.

Miket eszel s mennyit?

2016. jan. 7. 23:35
 3/4 A kérdező kommentje:

160 cm vagyok

Reggelire altalaban

1 almat vagy valami gyumolcsot eszem

Iskolaba vajas zsömlét szoktam vagy nálunk a bufeben kaphato melegszendvicset(ezt ritkan)

Ebedre valtozo de semmi húst nem eszel

Altalaba nasiként egy par szal ropi meg gyumolcs

Vacsorára meg egy fél szelet piritós

Ez igy minden napos

2016. jan. 8. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Mikor eszel fehérjét? Ez így nagyon nem OK, hogy szénhidrát és alig más (még ha az ebéded rendesebb is, amit ugye nem tudok, a többi étkezésed nagyon fehérjeszegény). A minimális zsír megvan, azt látom, az jó, mert az is kell, de a fehérje is igen fontos s abból többre van szükség. Én pl. tojást eszem, de a zöldségeimben és az olajos magvaimban is akad fehérje. A tojás azért nagyon jó, mert tápanyagdús és mint komplett állati fehérje, egyszerűbb vele az élet (a növényi fehérjebevitel sem olyan vészesen nehéz, de azért komplikáltabb). Akárhogyan is, több fehérjére lenne szükséged, úgy látszik.

A gabona sokszor nehezíti a fogyást, túl könnyű sokat enni belőle, no meg szénhidrát, sokszor gyors szénhidrát... Persze a mennyiségen sok múlik, de megvan a logikus magyarázata annak, hogy sokan hamar megéheznek utána. De a jóllakás nagyon egyéni dolog, nyilván van, akinek kenyérrel is lazán megy a fogyás éhezés nélkül. De az nem jó, ha túlságosan gabonára és gyümölcsre alapoz az ember, sok más tápanyagra van szükség, mint ami abban van.

2016. jan. 8. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!