Ha valaki fiatal es nagyon sovány es mindegy mennyit eszik nem hizik akkor ő már örökre úgy marad?
Én ismerek olyan példát, aki meghízott, de olyat is, aki ugyan olyan sovány maradt.
De a lényeg az nem a súlyon van. Nem az a lényeg, hogy nem hízik, akármennyit eszik. Nem azért kell egészségesen enni, hogy vékony legyél.
Hiába nem hízik valaki, annak ellenére, hogy szemetet eszik, a koleszterinje nagyon durva lehet, vérzsír, cukor.... ne akard látni a vérképét. Sajnos van egy ilyen ismerősöm. Chipsen és kólán élt, mert rajta sosem látszódott meg... csak épp az egészsége ment rá.
Nem.
Én pl. 20 éves koromig akármit ehettem, akármennyit. Nem híztam, kifejezetten sovány voltam. Még étvágygerjesztő tablettákkal is tömtek, de semmi.
Utána már viszont kezdtek meglátszani a kilók, végre normálisan néztem ki.
Most 30 felett pedig már kifejezetten oda kell figyelnem!
De egyébként sok osztálytársam volt, aki szabályosan gebe volt, aztán mostanra már szinte mindenki kikerekedett kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!