Naponta általában egyszer van székletem, de akkor 20-30 perceket a WC-n ülök mert úgy érzem hogy még lehet hogy kell. Mitől lehet ez?
A hasmenéses dolgot én sem értem, de én is sokat ülök reggel a WC-n, direkt ezért kelek korábban.
Viszont, ha gyakori hasmenésed van, ezért kéne orvossal beszélni.
Mit kell annyit ücsörögni? Vszeg a nyomástól van egy szép aranyered, amitől érezheted úgy, hogy még kéne...
Kinyomod, megtörlöd és kész, max. 10 perc.
Értem a válaszokat, tudom, hogy a kérdezőt érintik.
De én kimondottan szeretek NYUGODTAN wc-zni, ameddig tart, tart. Legyen 5 perc, vagy 20, de akkor is megadom a módját. Ha már a toaletten sem lehet nyugodt az ember, akkor kérdezem jogosan: Hol?
Kicsi újság olvasás, merengés a dolgokon.
Hát én abszulút egyetértek a buddhistákkal, akik azt mondják, hogy légy jelen a cselekedeteidben. Ha eszel, egyél. És az evésre figyelj. Ha könyvet olvasol, könyvet olvassál.
Én például egy kényelmes fotelben szeretek olvasgatni, és nem a budin. De hát ízlések és pofonok különbözőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!