1/6 anonim válasza:
Igen meg nem, attól függ mit hiszel/akarsz hinni.
Jobbára nem. De az egészség ezen a világon eléggé múlandó, nem a bogyón múlik persze ez már az én vallásom/világnézetem.
2/6 anonim válasza:
Ha a Goji káros lenne az egészségre, akkor a fél emberiség már kipusztult volna. A tőlünk keletebbre élők káposzta paprika és citrom helyett a Goji-t használják C vitamin forrásként.
4/6 anonim válasza:
Aki megszületett, meg fog halni. Te is meg fogsz halni. Ez ilyen egyszerű.
5/6 anonim válasza:
Következtetés?
A goji bogyó is halálos, de a többi élelmiszer is. Én örülök, hogy meg fogok halni, nem bírnám túl sokáig ezen a világon. Speciel így is elég már :)
Szerintem ez a legigazságosabb törvény, mindenkinek jár a halál.
Kérdező, az emberiség általános tudásbázisa alapján (ami ugyancsak egy vallás, vagy elhiszed ezt nekem vagy nem, tök mindegy) a goji bogyó inkább egészségedet építi. Na nem mintha ettől nem halnál meg :)
6/6 Sabo Robert válasza:
Kis mértékben gyógyszer , nagy menyiségben méreg. Napi adag aszalva 15g , frissen 30-35 g. Ez a mennyiség kb 50 darab. Nagyon egészséges győmölcs.Az ize nem csábitó, de meg lehet szokni. Már 3 éve szedem rendszeressen. Kizárólag frissen, télen fagyasztva a hűtöből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!