Lehet-e húst enni, viszonylag megszokott rendszerességel ha fogyni akarok?
Szóval fogyni akarok de egy kicsit más oldalról közelítem meg a dolgot.Nem az a célom,hogy minél kevesebbet egyek ,hanem az ,hogy minél edzettebb,erősebb,izmosak legyek illetve nagyobb legyen az állóképességem.
Nem tudom,hogy ez így lehetséges-e ,hogy most egyszerűen leírva,csak erősítek, de az étrendemen nem változtatok!
Szerintetek elég lesz ez ahoz,hogy legyűrjem a fölöslegem és jó alakom legyen?Illetve a számítógépezés idejének beszűkítése,és a szabadidős tevékenységek növelése is a célom.
Jah és a feleslegem nem olyan nagy de már (nem sokkal) átlépte azt a határt ,hogy már zavaró.
14/F
nem evéssel nem is lehet fogyni.
egyél rendszeresen, és inkább többször kisebb adagot.
a testépítök is így csinálják. napi 8 szor csirkemell+rizs
Az a helyzet, hogy a zsírégetéshez kéne kis másféle mozgás is mint az erősítés:) de egyébként ez a néni itt oldalt, az edzésmester címszó alatt nagyon jó infókkal szolgál. Addig küld nekem emilt, amíg nem küldi, hogy most vehetsz tőle csomagot- nem kell venni, én sem vettem, viszont nagyon sok kérdést helyretesz! regelj rá bátran:) miután küldte a rendelj csomagot már nem küld többet:) de addig is nagyon nagyon jó dolgokat ír! Én is csak azokat írnám le neked, amiket ő, én is így tanultam anno, szerintem tőle hitelesebbnek fogod venni:))
remélem segítettem neked:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!