Miért nem vagyok éhes? Vagy nem is eszem keveset? Nem tudom.
Figyelt kérdés
Két napja egész napközben nagyjából almákat eszem. reggelire 2, tízóraira 1(+1körte), ebédre 2, uzsira 1(+egy kicsi bio tönköny pászka), vacsi 1 csomag jóreggelt. És ezeket SEM kívánom!
egyébként is sok almát szoktam enni, de azért másból többet! jah és mindemellett van napi 7 órám+különórák, tehát nem lazsálok. kérlek segítsetek mitől lehet ez? (16 éves lány, 43kg)
2010. márc. 23. 17:03
1/4 anonim válasza:
hmm énnis igy vagyok .. egyátalán nincs étvágyam..
Te még nemvagy semmi :D
Én is 16 éves vagyok és 32kg!
igen jól hallottad :DDD
És nem vok anorexiás ... !!
Tiszta nevetséges nem? :S
2/4 anonim válasza:
De jó neked:$
Én is imádom az almát régen csak azt ettem és lefogytam 48 kg ra 60 ból:S
Most elkezdtem normálisan enni és 55 vagyok:SSutálom
3/4 A kérdező kommentje:
elsőnek: ez azért durva! de legalább nem vagyok egyedül:) am én sem vagyok anoreixás, nem tudom miért hiszi azt mindenki hogy ha valakivékonyabb akkor már anoreixás:S mind1.
2010. márc. 24. 21:51
4/4 anonim válasza:
én a másik véglet vagyok: egész nap ennék, ha megtehetném, és így is 42 kg vagyok. És egyébként ha összeszámoljuk amit írtál, az 6 alma, egy körte, egy jó reggelt, meg egy kis pászka. Az így nem is kevés ám. Az alma elég jól telít. Ennyi után nem tudom ki lenne még éhes. :DD Viszont ha tényleg minden nap csak ezt eszed az para, mert egyáltlán nem kiegyensúlyozott(pl fehérjét nem viszel a szervezetedbe), és lehet hogy más anyagok megemésztésére sem leszel a későbbiekben képes,mert erre fog ráállni a szervezeted. inkább egyél mindenfélét, de mértékkel, ha félsz hogy meghízol. Meg sportolj sokat. Nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!